ENGLISH | DUTCH
 • Het maken van technische systemen voor u

about us

Shiva Soft Solutions is een Europe Based Technology en een adviesbureau dat gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

about-image

S3 OVERLEG PLEGEN

Bij Shiva Soft Solutions heet ook S3, we geloven dat, als het mogelijk is, het zal worden gedaan. Als het niet mogelijk is, S3 Zal er naar manieren zoeken om het toch te doen. Onmoontlike vragen omzetten in mogelijke oplossingen, dat is wat ons anders maakt. Onze mensen ademen, droom en leven omgaan met kamers. We hebben uitgebreide ervaring in implementaties en applicaties van IT-systemen Ondersteuning voor verschillende toepassingen op de financiële markten. S3 heeft een bewezen track record: we hebben gewerkt voor financiële instellingen In Amsterdam, Londen en New York. Wij zullen u helpen uw kosten-efficiëntie te verbeteren, uw applicatie-architectuur te vereenvoudigen, Optimaliseer de tijd op de markt, verhoog rechtdoor door de verwerking en voldoet aan de financiële voorschriften. In het kort: Je doet de deal, we doen het project!

S3 TECHNOLOGIES

De financiële wereld kan vrij complex zijn, vooral als IT-software in de foto komt. S3 is gespecialiseerd in het begrijpen, Verduidelijken, ontwerpen en implementeren van de meest ingewikkelde financiële IT-projecten (in onderdelen of als een volledig op maat ontworpen pakket). We kunnen een proces uit elkaar nemen, het beter laten werken of een nieuwe maken vanaf het begin, altijd in de gaten houden Op de grotere foto. S3 maakt gebruik van al zijn inzicht, ervaring, talent en netwerk om uw systeem te laten draaien zonder Een hitch. Ons doel is om onze klanten succesvol te maken in hun systeem implementaties en / of applicatie support.We hebben ruime ervaring op dit gebied.

about-image

IT Services

blog1

Banken en Financiële diensten - Consulting

 • Asset and wealth Management diensten
 • Investment Banking en Makelaarsdiensten
 • Securities Services
 • Capital Markets Consulting
 • Derivatives Market Consulting
 • Cross Currency, Money Markets FX-MM, collateralised borrowing
 • Exchange Traded Futures and Options Markets
 • Collateral process, Initial Margin, Variation Margin and Margin movements
 • Security Lending
blog1

QA Service

 • Automatiseringstesten

  Automatische ingenieurs op S3 hebben expertise in diverse tools, waaronder, Selen (C / C ++, C #, .NET, Java, Visual Basic, Python en PHP.), BDD / TDD-driven, QTP-gebaseerde automatiseringsraamwerkontwikkeling
 • Mobiele applicatie testen

  Our Automation engineers can provide scalable frameworks for your mobile apps; the framework grows as your app does!
 • Webtoepassingstesten

  Onze automatiseringstechnici zullen volledige testen uitvoeren met gedetailleerde QA-rapportage
blog1

Software ontwikkeling

 • Deskundigheid om de website van onze klant in CMS te krijgen (Magento, Word Press, Joomla, Shopify, Modx, Mambo en Drupal).
 • ECommerce-oplossingen in cloud-platform (Windows Azure, AWS, Bluemix)
 • Inheemse mobiele app ontwikkeling voor iOS en Android platform
 • Hybride mobiele app ontwikkeling met behulp van telefoongap, ionische, React native kaders
 • Complex en responsief web-UI / UX-ontwerp

S3 QA and Business Automation Framework

Met behulp van het succesvolle S3 Test Automation Framework werken we samen met u om de omvang te bepalen en een oplossing te leveren Gebruikmaken van het beste van het ras tools om het rendement op de investering te maximaliseren. Onze hoogwaardige consultants zullen niet alleen de automatiseringssoftware creëren en uitvoeren zoals u dat nodig heeft Op aanvraag of bij geplande frequenties.

S3 Global IT Academy

Hoge kwaliteit getrainde en gecertificeerde consultants

De S3 Global IT Academy (onderdeel van de Shiva Soft Solutions Group) is een uniek Software Development and Testing services model Die kosteneffectieve, lokaal getrainde landelijke hulpbronnen biedt.

HET S3 GLOBAL GRADUATE PROGRAMMA

De Academie model brengt hoge bekwaamheid kandidaten en zet ze door middel van academie ontworpen programma's van intense, intern Ontwikkelde training in:

 • Software Testing / QA
 • SDET (Development in Test)
 • Software Development (.NET C#, Java)
 • PMO / Business

Analyse Dit intensieve onderwijs en het opleidingsprogramma, geleid door trainers met veel ervaring en kennis, Stelt S3 Global in staat om onze klanten te voorzien van gemotiveerde, lichte, jonge carrieregerichte IT-consultants, die zich hebben beheerd De technische en analytische vaardigheden die nodig zijn om productieve testers, ontwikkelaars en DevOps consultants te zijn. Opgeleide Academie Consultants worden ter plaatse ter plaatse bij onze klanten geplaatst tegen concurrerende vaste tarieven, met de mogelijkheid om permanent te adviseren Na een afgesproken periode. Onze Academie presenteert een goedkoop, laag risico alternatief voor traditionele contractwerving, Offshore- en nearshore-outsourcing, maar tegelijkertijd de grote leemtes van het Verenigd Koninkrijk en Nederland (Europa), waar Er is veel aandacht voor Agile, automatisering, mobiel, CI, BDD en diverse financiële producten (Murex, Calypso, Fidessa, Bloomberg AIM - de handels- en Charles River OMS) Business Solutions.

Geïnteresseerd in het aansluiten van onze academie?

De S3 Academy is een snelle en lonende initiatie in een specialistische en lucratieve carrière in de IT-industrie. We moedigen aan IT studeert af om met ons te komen en met een gestructureerde training een stimulerende en lonende carrière in IT te ervaren Programma en vacature.

Ons onderwijs en de gestructureerde opleidingsprogramma's bieden praktisch en toepasbaar Kennis die in de industrie door de deskundige trainer in de aangename leeromgeving vereist is. Ons curriculum creëert individuen met de nodige vaardigheden en accreditaties die nodig zijn om waarde toe te voegen aan Elk cliëntenteam.

Succesvolle kandidaten worden op een snelle loopbaanprogressie geplaatst en hebben De kans om te werken en te leren van een aantal elite IT professionals in Nederland, Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Careers

Bij Shiva Soft Solutions bieden we de kansen, uitdagingen en ondersteuning om nu de toekomst van uw werk te kunnen leven. onderzoeken Waar we werken, hoe we werken en de mogelijkheden die u wachten.

Position Id Position Skills Location Posting Date
101-SD Automation Tester SOAP UI,Cucumber framework,Automation testing experience Netherlands 08-Jun-2017 Apply now
102-SD Java Developer J2EE app development with 7 years exp London UK 08-Jun-2017 Apply now
103-SD BPM Senior Developer Senior IBM BPM Developer vermindert 5-6 jaar ervaring. Heel goed begrip van BPM concepten Netherlands 07-Jul-2017 Apply now

Contact Us

Shiva Soft Solutions Limited
25 Chamberline Drive
Wilmslow,Chesire - SK9 2SN
United Kingdom
Phone:0044-7528458786
Email : infouk@shivasoftsolutions.com
Shiva Soft Solutions B.V
Poortwachter 116
1188 CP, Amstelveen, Nederland
Phone(mobile):+31619741662
Email : infonl@shivasoftsolutions.com